Indické chutney

Suroviny:
200 g zralého manga
40 ml octa
20 g strouhaného zázvoru
30 g cukru

Postup:
cukr rozpustíme ve vodě, přidáme ocet, zázvor, smícháme a pomalu svaříme do zhoustnutí.
Mango nakrájené na kostičky přimícháme do směsi a odstavíme.
Plníme do skleniček a můžeme podávat k masu, nebo poslouží i jako marináda při grilování kuřecího masa.

Záměrně je uvedena menší gramáž surovin, aby si to mohl vyzkoušet každý. Podle vaší chutě můžete přidat chilli papričky nebo jiné koření.

3 thoughts on “Indické chutney”

  1. Tak to vypadá zajímavě a blíží se doba grilování tak takový nápad se hodí.Díky za nápad.

Napsat komentář: babicka11 Zrušit odpověď na komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *